Avoin työpaikka: Päivittäistavarakaupan palvelupäällikkö

Suomen nopein ruuan verkkokauppa Ada Fresh etsii palvelupäällikköä vastaamaan tuotteiden keräilystä, kuljetuksesta asiakkaiden kotioville ja uusien työntekijöiden perehdyttämisestä sekä osallistumaan yrityksen muuhun kehittämiseen. Et ole työssäsi yksin, sillä tuotteiden keräilyä ja kuljetusta hoitaa kasvava joukko ihmisiä, joiden työtä koordinoit. Saat rinnallesi koko pienen työyhteisömme, joka kehittää Ada Freshin palvelua ja toimintaa yhdessä.

Ada Fresh on vuonna 2018 perustettu startup-yritys. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Olarissa ja toimitamme tällä hetkellä tilauksia Matinkylän lähiseudulle, mutta meillä on kovat tavoitteet laajentumiselle ja kasvulle.

Haluamme palvelupäällikön, joka on
• ystävällinen
• auttamishaluinen
• joukkuepelaaja
• innokas oppimaan
• ja kestää epävarmuutta.

Ennen kaikkea etsimme oikeanlaista tyyppiä työyhteisöömme. Emme etsi myymälänhoitajaa, varastotyöntekijää tai autonkuljettajaa, mutta kokemus tuon kaltaisista töistä on suuri etu. Myös työkokemus verkkokaupasta on eduksi. Kiinnostus ruokaan ja halu auttaa asiakkaita ovat tärkeä osa työtä.

B-ajokortti on työn kannalta välttämätön. Toimitamme tilauksia pääsääntöisesti arkisin klo 13–21 ja ainakin aluksi palvelupäällikön työaika painottuu iltapäivään ja iltaan.

Olet avainhenkilö Ada Freshillä, koska tilausten keräily, kuljettaminen ja siihen liittyvä asiakaspalvelu on keskeinen osa toimintaamme. Pääset itse vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja rakentamaan Ada Freshin toimintaa.

Tarjoamme sinulle on vastuullisen tehtävän, mukavan työyhteisön, kuukausipalkan ja startupin työkulttuurin.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi osoitteeseen hello@adafresh.fi. HAE MAHDOLLISIMMAN PIAN, sillä aloitamme haastattelut heti ja valinta tehdään kun sopiva hakija löytyy. Haku on auki enintään 24.1. asti.

Haluatko kuulla lisää työpaikasta tai kysyä jotain? Soita tai lähetä sähköpostia Arhi Kivilahdelle, p. 050 316 1026, arhi@adafresh.fi.

www.adafresh.fi