Lähde mukaan pilottiin

Matinkylän alueen asukkaille on nyt tarjolla mahdollisuus päästä käyttämään Suomen nopeinta ruoan verkkokauppaa. Tutustumisen kunniaksi tarjoamme ensimmäisen toimituksen ilmaiseksi. Tämän jälkeenkin toimitusmaksu säilyy markkinoiden alhaisimpana: 3€.

Toimitusalueemme postinumerot: 02160, 02170, 02200, 02210, 02230, 02240, 02250, 02270

Ilmaisen toimituksen saa alennuskoodilla: ADAFRESHPILOTTI

Näin tilaat

Rekisteröidy täällä.

Jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän kokemuksen jokaiselle asiakkaalle, otamme jonotuslistalta asiakkaita sitä mukaan, kun kykymme kerätä ja kuljettaa paranee.

Kun sinut on hyväksytty asiakkaaksi (ilmoitamme tästä sähköpostitse tai puhelimitse), pääset tekemään tilauksia.

Voit tehdä ostoslistaa yhdellä selaimella ja siirtyä toiselle (esim puhelimelta tietokoneelle). Kun kirjaudut toisella laitteella, päivittyy alkuperäinen ostolistasi uudelle laitteelle.

Valitse ostoskorin yhteydessä toimitusaika. Huomaa, että tilausajat saattavat mennä täyteen, joten katso hyvissä ajoin, että haluamallesi ajalle on vielä tilaa. Tilaus tulee tehdä 1,5 tuntia ennen toimitusikkunan alkua.

Maksamisen osalta käytössäsi on kaikki modernit maksutavat. Muun muassa mobiilimaksaminen (mm. Mobile Pay tai Pivo) on erittäin kätevä tapa hoitaa maksaminen ilman pankkien tunnuslukukortteja.